Angajat de la Permise Covasna, prins când lua mită de la un investigator sub acoperire, reţinut

Un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna care a fost prins în flagrant când lua mită de la un investigator sub acoperire a fost reţinut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

447 afișări
Imaginea articolului Angajat de la Permise Covasna, prins când lua mită de la un investigator sub acoperire, reţinut

Angajat de la Permise Covasna, prins când lua mită de la un investigator sub acoperire, reţinut (Imagine: Shutterstock)

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna arată, într-un comunicat de presă, că procurorii au dispus, marţi, reţinerea lui C.S., agent de poliţie din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Covasna, pentru comiterea a două infracţiuni de luare de mită.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, agentul-şef de poliţie C.S. din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Covasna a fost prins în flagrant de angajaţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, în timp ce primea de la un investigator sub acoperire suma de 200 de euro.

În comunicat se precizează că, în cursul lunii iulie, la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Covasna s-a prezentat un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe, care a sesizat faptul că agentul-şef i-a pretins suma de 300 de euro în vederea obţinerii permisului de conducere şi promovării probei de traseu.

"În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna a dispus autorizarea şi folosirea unui investigator sub acoperire, astfel că în 7 octombrie, în jurul orei 09.30, cu ocazia susţinerii probei de traseu, agentul de poliţie a fost prins în flagrant în timp ce primea de la investigatorul sub acoperire suma de 200 de euro", se subliniază în comunicat.

Astfel, procurorul a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de agentul-şef de poliţie C.S. pentru luare de mită.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Covasna, procurorul Marcel Antonescu, declara că un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna a fost prins în timp ce primea mită de la o persoană pe care trebuia să o promoveze la proba practică, în vederea obţinerii permisului auto.

Ca urmare, angajatul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna a fost dus la Parchet pentru audieri, ulterior fiind reţinut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici