Angajată a Ministerului Sănătăţii a fost depistată pozitiv la testul Covid

  • Imediat după aflarea rezultatului testului, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a început o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificaţi 12 contacţi direcţi care au fost izolaţi la domiciliu şi li s-au recoltat probe.
  • Ancheta epidemiologică va continua şi în perioada următoare, până la identificarea şi altor potenţiali contacţi accidentali.
850 afișări
Imaginea articolului Angajată a Ministerului Sănătăţii a fost depistată pozitiv la testul Covid

Un angajat al Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la testul Covid, fiind identificaţi 12 contacţi, izolaţi acum la domiciliu.

Imediat după aflarea rezultatului testului, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a început o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificaţi 12 contacţi direcţi care au fost izolaţi la domiciliu şi li s-au recoltat probe.

Ancheta epidemiologică va continua şi în perioada următoare, până la identificarea şi altor potenţiali contacţi accidentali.

Marţi se va face dezinfecţia spaţiilor unde lucra angajatul MS, precum şi contacţii acestuia.

Mai mult, într-o etapă imediat urmatoare se va face încă o dezinfecţie a tuturor spatiilor şi birourilor din MS şi se vor lua măsuri suplimentare de protecţie a personalului care îşi desfăşoară activitatea în clădirea centrală.

Angajata MS este internată într-o unitate sanitară de boli infecţioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici