Angajaţi acuzaţi de neglijenţă în serviciu după ce o pacientă a dispărut din spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova

Angajaţii Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova sunt acuzaţi de neglijenţă în serviciu de familia unei paciente care a dispărut din unitatea medicală în urmă cu 11 zile. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

837 afișări
Imaginea articolului Angajaţi acuzaţi de neglijenţă în serviciu după ce o pacientă a dispărut din spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova

Angajaţi acuzaţi de neglijenţă în serviciu după ce o pacientă a dispărut din spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova

Femeia, în vârstă de 61 de ani, din localitatea Melineşti, judeţul Dolj, era internată în Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova, iar în 30 ianuarie reprezentanţii instituţiei au anunţat Poliţia că pacienta a dispărut.

Potrivit IPJ Dolj, rudele femeii au depus plângere împotriva angajaţilor spitalului, pe care-i acuză de neglijenţă în serviciu.

„La data de 30 ianuarie a.c., politişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de angajaţi ai unui spital din Craiova cu privire la faptul că o femeie de 61 de ani, din Melineşti, a părăsit locaţia respectivă, plecând într-o direcţie necunoscută. În această cauză a fost primită o plângere penală, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu, urmând ca în funcţie de materialul probator administrat să fie dispuse măsuri corespunzatoare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Femeia este căutată în continuare, iar poliţiştii cer ajutor populaţiei.

„Este vorba de Olteanu Maria, de 61 de ani, din Melineşti. Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 metri înălţime, greutate aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat. La momentul plecării, femeia purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.

Persoanele care au informaţii care pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici