Angajaţi ai firmei de salubrizare din Sectorul 5, prinşi folosind gunoiera pentru deşeuri din Jilava

Trei angajaţi ai societăţii de salubrizare din Sectorul 5 au fost amendaţi şi demişi din funcţie după ce au fost prinşi că folosesc gunoiera companiei pentru a colecta deşeuri din construcţii din Jilava.

1319 afișări
Imaginea articolului Angajaţi ai firmei de salubrizare din Sectorul 5, prinşi folosind gunoiera pentru deşeuri din Jilava

Poliţia Locală Jilava, în colaborare cu Garda Naţională de Mediu au depistat, sâmbătă, trei angajaţi ai societăţii Salubrizare Sector 5 care foloseau o gunoieră a companiei pentru a colecta deşeuri din construcţii dintr-o altă autoutilitară pe raza comunei Jilava, din judeţul Ilfov.

Cei trei bărbaţi se aflau în timpul serviciului.

„Angajaţii societăţii Salubrizare Sector 5 se deplasau către Sectorul 5 după ce goliseră o gunoieră cu deşeuri menajere la gropa de gunoi EcoSud din Vidra. Pe drum, însă, aceştia s-au oprit în comuna Jilava, unde au colectat deşeuri din construcţii. Cel mai probabil, angajaţii societăţii Salubrizare Sector 5 ar fi mers apoi în sector pentru a umple gunoiera cu deşeuri menajere, astfel încât nimeni să nu îşi dea seama că sub acestea se află deşeuri din construcţii. Poliţia din Jilava a aplicat o amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru persoanele în cauză”, au scrie, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Primăriei Sectorului 5.

Totodată, conducerea societăţii Salubrizare Sector 5 a decis desfacerea în regim de urgenţă a contractelor de muncă pentru toţi cei trei angajaţi.

Celor trei li se va face şi o plângere penală pentru distrugere, deoarece au încărcat deşeuri din construcţii în gunoiera destinată deşeurilor menajere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici