Angajaţi ai Petromidia şi Rominserv sunt convocaţi la Parchet în legătură cu incendiul din 22 august

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a convocat, în cadrul anchetei oficiale a autorităţilor privind incidentul care a avut loc pe 22 august în incinta rafinăriei Petromidia, patru angajaţi ai Rompetrol Rafinare şi ai Rominserv.

739 afișări
Imaginea articolului Angajaţi ai Petromidia şi Rominserv sunt convocaţi la Parchet în legătură cu incendiul din 22 august

Angajaţi ai Petromidia şi Rominserv sunt convocaţi la Parchet în legătură cu incendiul din 22 august

Convocarea este pentru 31 august arată un comunicat al Rompetrol Rafinare. Ambele societăţi au demarat o ancheta internă pentru a elucida împrejurările care au cauzat incendiul din 22 august.

Trei persoane au fost rânite şi o alta a încetat din viaţă în urma unei explozii şi a unui incendiu care au avut loc pe 22 august în incinta Petromidia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici