Oficialii Dacia confirmă că mai mulţi angajaţi ai companiei sunt infectaţi cu coronavirus

  • Mai mulţi angajaţi ai Uzinei Dacia sunt infectaţi cu Covid
  • Nici compania, nici DSP nu au comunicat numărul lor
  • Compania are în total 17.000 de angajaţi
1219 afișări
Imaginea articolului Oficialii Dacia confirmă că mai mulţi angajaţi ai companiei sunt infectaţi cu coronavirus

 

Mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu Covid în cea mai mare fabrică auto din România, Dacia – Renault. Deşi a recunoscut existenţa angajaţilor infectaţi, Grupul Renault nu a declarat numărul acestora, aceeaşi reţinere au avut-o şi cei de la DSP.

„Din păcate, avem angajaţi confirmaţi pozitiv cu virusul COVID – 19 sau suspecţi care se află în izolare. Aceştia au fost confirmaţi de către autorităţile medicale cu care suntem în permanentă legatură”, potrivit comunicatului celor de la Renault Group.

Contactat de Mediafax pentru detalii, Adrian Stoica, medic epidemiologist la DSP Argeş a spus că nici nu ştie la acest moment numărul angajaţilor pozitivi cu Covid.

La redeschidere, compania a anunţat că ”la sosire, angajaţilor li se verifică temperatura. Accesul în interiorul platformei (ex. vestiare, ateliere de lucru, cantină, zone de repaus) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă şi de distanţă socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajaţii poartă măşti de protecţie.in 11 mai, uzina Vehicule va funcţiona în trei schimburi”, au comunicat anterior oficialii companiei.

Dacia are in total 14 mii de angajati pe platforma industriala de la Mioveni. La acest moment nu mai sunt angajati in şomaj tehnic. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici