Angajaţii ANAF Ploieşti, fără acces la internet în birouri, după ce licenţele DEMO, oferite gratuit, au expirat

Angajaţii ANAF Ploieşti au rămas fără internet pe calculatoarele de la serviciu după ce licenţele demo, oferite gratuit de diverşi producători, au expirat. Contribuabilii nu au avut, însă, de suferit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

527 afișări
Imaginea articolului Angajaţii ANAF Ploieşti, fără acces la internet în birouri, după ce licenţele DEMO, oferite gratuit, au expirat

Angajaţii ANAF Ploieşti, fără acces la internet în birouri, după ce licenţele DEMO, oferite gratuit, au expirat

Angajaţii ANAF care au încercat, joi, să acceseze internetul la serviciu au primit un mesaj, pe ecranul calculatorului, prin care erau informaţi că “accesul la internet este nefuncţional din cauza expirării licenţei demo a programelor de filtrare şi securizare”.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti, Dumitru Bejinariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că activitatea angajaţilor nu a avut de suferit, accesul la internet fiind o “chestiune infimă”.

”Este adevărat. Au expirat licenţele. E o chestiune infimă în activitatea noastră de zi cu zi. Activitatea nu a avut de suferit. Avem intranetul, se lucrează pe serverul central. Contribuabilii nu au avut de suferit nici ei, absolut deloc”, a declarat Bejinariu.

Potrivit acestuia, angajaţii ANAF au nevoie de internet pentru a se uita pe legi sau pe google, dar se fac şi achiziţii de SEAP.

”Singurul dezavantaj că nu avem internet este că nu putem ţine legătura cu SEAP. Ce ne interesează de pe internet, intrăm de pe telefoanele noastre”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regională a Finanţelor Publice Ploieşti.

Potrivit lui Bejinariu, problema va fi rezolvată în maximum două zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici