Angajaţii Ministerului de Interne intervin pentru ajutorarea a 18 măicuţe izolate în Vrancea

Angajaţii Ministerului de Interne acţionează în acest moment pentru ajutorarea a 18 măicuţe izolate în satul Dălhăuţi, judeţul Vrancea, a anunţat ministrul de resort, vicepremierul Gabriel Oprea, la comandamentul pentru inundaţii reunit la Guvern.

86 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Ministerului de Interne intervin pentru ajutorarea a 18 măicuţe izolate în Vrancea

Angajaţii Ministerului de Interne intervin pentru ajutorarea a 18 măicuţe izolate în Vrancea (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Intervin în acest moment pentru ajutorarea celor 18 măicuţe izolate în satul Dălhăuţi, Vrancea, la care am reuşit să ajungem pietonal şi facem eforturi deosebite să deblocăm în totalitate căile de acces", a spus Oprea.

Peste 300 de localnici sunt izolaţi, iar mai multe familii din judeţul Vrancea au fost evacuate din locuinţe, în urma unor alunecări de teren reactivate de ploile abundente din ultimele zile, fiind afectate, totodată, mai multe porţiuni de drumuri.

La Cârligele, drumul spre Mănăstirea Dălhăuţi a fost afectat de alunecările de teren, accesul făcându-se în prezent doar pietonal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici