Angajaţii teraselor, în rol de poliţişti: Să sperăm că şi clienţii noştri vor fi mulţumiţi de ceea ce vom face în continuare

  • Proprietarii de terase îşi deschid afacerile în pierdere
  • Numărul de locuri a fost diminuat cu 70%, iar noile măsuri sunt greu de respectat
  • Ospătarii vor avea atribuţii de poliţişti
162 afișări

Oana Răzvan este administrator al unui restaurant din zona istorică a Timişoarei care va lucra pe pierdere o perioadă. Chiar dacă de astăzi s-au deschis terasele, patronii resturantelor sunt dezamăgiţi de noile reglementări ale Guvernului, care îi vor pune pe angajaţi  în situaţii penibile.  

”Toţi clienţii care  vin la terasă vor să se simtă bine, în nici un caz să facem noi poliţie cu dânşii. Aşa că ne vom cere scuze şi nu-i vom primi pe terasă. Este foarte stufos tot dosarul care trebuie făcut şi foarte greu de respectat ca să fim în regulă cu absolut tot. Chiria, salariile, dările la stat, terasa care trebuie plătită la primărie, trăgând linie, cu siguranţă vom fi foarte tare pe pierdere.

O să avem un nou meniu, un meniu de pandemie, încercăm să ne aliniem după normele pe care le-au sugerat cei de la guvern şi să sperăm că şi clienţii noştri vor fi mulţumiţi de ceea ce vom face în continuare”, spune Oana Răzvan, administratorul unui restaurant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici