ANI, membru cu drepturi depline în Asociaţia Internaţională a Autorităţilor Anticorupţie

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a devenit membru cu drepturi depline al Asociaţiei Internaţionale a Autorităţilor Anticorupţie, în urma deciziei adoptate de Comitetul Executiv al IAACA.

73 afișări
Imaginea articolului ANI, membru cu drepturi depline în Asociaţia Internaţională a Autorităţilor Anticorupţie

ANI, membru cu drepturi depline în Asociaţia Internaţionale a Autorităţilor Anticorupţie (Imagine: Laszlo Mihaly/ Mediafax Foto)

"Cu o componenţă de peste 300 de instituţii cu rol în combaterea şi prevenirea corupţiei şi peste 2000 de membri individuali (procurori, investigatori, experţi etc.), IAACA are ca scop înlesnirea procesului de implementare a Convenţiei Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei (UNCAC) şi dinamizarea cooperării internaţionale între instituţiile de profil", explică ANI într-un comunicat remis presei miercuri.

Astfel, Agenţia Naţională de Integritate îşi continuă activitatea de a furniza şi beneficia de bune practici în materia conceptului de integritate, cu sprijinul actorilor internaţionali. Precizăm faptul că unul dintre obiectivele strategice asumate de Agenţie este promovarea propriului model instituţional la nivel global.

De asemenea, menţionăm faptul că, la sfârşitul anului 2011, Agenţia Naţională de Integritate a devenit membru cu drepturi depline al reţelei Partenerilor Europeni Împotriva Corupţiei (EPAC), cu sprijinul şi la recomandarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici