ANI: Şeful Secţiei de Volei de la CSM Bucureşti nu poate justifica peste 117.000 de euro

Şeful Secţiei de Volei de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Bucureşti, Alexandru Grigoriu, nu poate justifica peste 117.000 de euro, Agenţia Naţională de Integritate cerând comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Bucureşti să verifice veniturile acestuia din perioada 2000-2011.

306 afișări
Imaginea articolului ANI: Şeful Secţiei de Volei de la CSM Bucureşti nu poate justifica peste 117.000 de euro

ANI: Şeful Secţiei de Volei de la CSM Bucureşti nu poate justifica peste 117.000 de euro (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 525.038 lei (aproximativ 117.986 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Grigoriu Alexandru Ştefan, şef al Secţiei de Volei în cadrul Clubului Sportiv Municipal Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al ANI remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit ANI, în perioada 2000-2011, Alexandru Ştefan Grigoriu a realizat venituri salariale de 390.087 de lei, iar modificările patrimoniale au fost în cuantum de 915.125 de lei.

Astfel, ANI a solicitat Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti să înceapă un control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Alexandru Grigoriu în perioada exercitării funcţiei publice.

Alexandru Grigoriu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare şi elementele identificate, iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici