ANI verifică averile şi interesele mai multor şefi ai CNADNR

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) s-a autosesizat şi a început verificarea averilor şi intereselor mai multor şefi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din instituţia de control.

78 afișări
Imaginea articolului ANI verifică averile şi interesele mai multor şefi ai CNADNR

ANI verifică averile şi interesele mai multor şefi ai CNADNR

"Ne-am autosesizat în cazul mai multor persoane din conducerea CNADNR şi am deschis dosare de verificare. Am pornit anchetele în urma unor materiale de presă recente", au declarat sursele ANI citate.

Sursele contactate de MEDIAFAX nu au putut preciza care şi câţi dintre şefii CNADNR fac obiectul investigaţiilor.

Jurnalul Naţional a publicat, marţi, sub titlul "Marea famiglie de la drumuri", un material despre relaţiile dintre mai mulţi angajaţi cu funcţii de conducere în CNADNR şi despre posibile bunuri pe care aceştia le-ar deţine, deşi ele nu se regăsesc în declaraţiile lor de avere.

"Cea mai mare familie din România poartă denumirea de cod: CNADNR. 400 de angajaţi strâns legaţi de relaţii de rudenie sau de afaceri, unii dintre ei ocupându-se de-o viaţă de distribuirea de bani publici, proiectarea, avizarea şi construirea de drumuri. Declaraţiile de avere ale salariaţiilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România scot la iveală nenumărate nereguli, precum şi foarte multe legături de familie între angajaţi", notează Jurnalul Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici