ANM: Cod PORTOCALIU de vânt în trei judeţe. Cod GALBEN în alte 16 judeţe/ Rafalele vor ajunge la 140 km la oră

Meteorologii au instituit cod portocaliu de vânt în judeţul Botoşani şi în câteva localităţi din judeţele Iaşi şi Buzău, viteza vântului urmând să ajungă la rafală şi la 140 de kilometri pe oră. Alte 16 judeţe sunt sub cod galben de vânt.

14512 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod PORTOCALIU de vânt în trei judeţe. Cod GALBEN în alte 16 judeţe/ Rafalele vor ajunge la 140 km la oră

Cod portocaliu de vânt în Suceava, Neamţ şi Buzău; cod galben de vânt în alte 9 judeţe

UPDATE ORA 11.00 Cod portocaliu de vânt în Botoşani, Iaşi şi Buzău; cod galben de vânt în alte 16 judeţe

Potrivit unei avertizări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, judeţul Botoşani şi în câteva localităţi din judeţele Iaşi sunt sub cod portocaliu de vânt luni, până la ora 14.00, respectiv câteva licalităţi din judeţul Buzău până la ora 13.00.

În localităţile Lopătari, Vintilă Vodă, Scorţoasa, Mânzăleşti, Bisoca, Săruleşti şi Chiliile din judeţul Buzău viteza vântului va ajunge la rafală la 140 de kilometri pe oră, în timp ce în Botoşani şi Iaşi la 100 de kilometri pe oră.

De asemenea, judeţele Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamţ şi Galaţi sunt sub avertizare cod galben de vânt până la ora 16.00, cu vânt care bate cu 70 de kilometri pe oră.

UPDATE ORA 7.00

Zona joasă a judeţelor Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Braşov, Alba, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu şi Cluj este sub avertizare cod galben de vânt până la ora 12.00, cu viteze ale vântului care ajung la rafală la 70 - 80 de kilometri pe oră.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, zona de munte a judeţelor Suceava şi Neamţ şi câteva localităţi din Buzău sunt sub cod portocaliu de vânt luni, până la ora 10.00.

Viteza vântului va ajunge la rafală la 140 de kilometri pe oră.

De asemenea, judeţele Braşov, Alba, Covasna, Harghita şi Sibiu sunt sub avetizare cod galben de vânt până la ora 9.00, viteza vântului ajungând la rafală 70 de kilometri pe oră, iar judeţele Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare până la ora 8.00, cu viteze ale vântului de 70 de kilometri pe oră

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici