ANM: Duminică temperaturile vor ajunge până 30 de grade Celsius, în mai multe regiuni din ţară

Temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius în mai multe regiuni din România, iar luni temepraturile vor fi specifice mijlocului verii, a declarat meteorologul Maria Tomescu pentru MEDIAFAX.

997 afișări
Imaginea articolului ANM: Duminică temperaturile vor ajunge până 30 de grade Celsius, în mai multe regiuni din ţară

ANM: Duminică temperaturile vor ajunge până 30 de grade Celsius, în mai multe regiuni din ţară

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), duminică, maxima zilei va fi de 30 de grade, iar cel mai cald va fi în zona de sud a României.

"Cele mia ridicate valori se vor întălni în Lunca Dunării, însă în tot sudul ţării va fi foarte cald, temperaturi de altfel specifice pentru mijlocul verii", a declarat Maria Tomescu pentru MEDIAFAX.

În Bucureşti cerul va fi senin, cu maxime care vor ajunge la 28, 29 de grade Celsius la ora prânzului, a mai spus meteorologul.

Ziua de luni va fi cea mai călduroasă de până acum, maxima zilei va ajunge chiar şi la 32 de grade Celsius.

"Vremea însă va deveni instabilă spre seară, atunci când în nordul ţării e foarte posibil să plouă, în zona menţionată vom avea şi descărcări electrice, genul acela de ploaie torenţială specifică lunilor de vară", informează meteorologul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici