VIDEO  Anonymus şi-a bătut joc în ultimul hal de taximetriştii din Moscova

Maşini trimise la aceeaşi adresă au încurcat traficul pe un bulevard important din capitala Rusiei.

6671 afișări
Imaginea articolului Anonymus şi-a bătut joc în ultimul hal de taximetriştii din Moscova

Un blocaj în trafic, neaşteptat şi aparent inexplicabil, s-a iscat în centrul capitalei Rusiei, Moscova, unde un şir lung de taxiuri s-a îmbulzit în mijlocul uneia dintre principalele artere ale oraşului, Bulevardul Kutuzovsky, producând haos.

Motivul? Un atac al hackerilor din Anonymous, autori şi în trecut de acţiuni anti-Rusia, ca urmare a războiului din Ucraina. Gruparea şi-a revendicat gestul pe canalele sale de socializare.

Hackerii au trimis un număr foarte mare de solicitări, toate pe o singură adresă, către platforma Yandex Taxi (una dintre cele mai utilizate din Rusia).
Drumul a fost blocat timp de peste 40 de minute de către maşini de taxi în culoarea galbenă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici