ANP: Proteste în 13 penitenciare. La Iaşi, Botoşani şi Focşani mai mulţi deţinuţi sunt pe acoperiş

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă că protestele deţinuţilor continuă în 13 închisori, la Iaşi, Botoşani şi Focşani mai mulţi deţinuţi urcându-se pe acoperişul secţiei de deţinere, alţii, şi din alte penitenciare, refuzând hrana.

1319 afișări
Imaginea articolului ANP: Proteste în 13 penitenciare. La Iaşi, Botoşani şi Focşani mai mulţi deţinuţi sunt pe acoperiş

ANP: Proteste în 13 penitenciare. La Iaşi, Botoşani şi Focşani mai mulţi deţinuţi sunt pe acoperiş

La Penitenciarul Iaşi trei deţinuţi protestează pe acoperişul secţiei de deţinere iar 231 au refuzat hrana. La Botoşani şase persoane private de libertate sunt pe acoperişul clădirii în timp ce 220 au refuzat masa, anunţă ANP. Şi la Focşani un condamnat protestează pe acoperişul secţiei.

De asemenea, mai mulţi deţinuţi din Oradea, Vaslui, Jilava, Tulcea, Bistriţa, Aiud, Bacău, Arad, Târgu Mureş şi Brăila protestează refuzând hrana, precizează ANP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici