ANPC: Gândaci şi vitrine deteriorate într-o piaţă din Ploieşti. Activitatea a 5 firme a fost oprită

  • Gândaci şi vitrine deteriorate în care erau expuse spre vânzare produse alimentare au găsit inspectorii ANPC într-o piaţă din Ploieşti.
  • Activitatea a cinci firme a fost oprită, iar agenţii economici au fost amendaţi.
3513 afișări
Imaginea articolului ANPC: Gândaci şi vitrine deteriorate într-o piaţă din Ploieşti. Activitatea a 5 firme a fost oprită

Sursa foto: Facebook

Potrivit unui comunicat al ANPC, contrroalele desfăşurate miercuri au vizat, printre altele, şi Piaţa La Cocoş din Ploieşti.

Aici a fost oprită activitatea a 5 firme, care îşi desfăşurau activitatea în galeria comercială a pieţei, din cauza neigienizării vitrinelor frigorifice, precum şi a lipsei totale a curăţeniei în standurile de vânzare ale acestora.

Inspectorii susţin că a fost constatată prezenţa gândacilor în spaţiul comercial, a gunoaielor depozitate necorespunzător, precum şi gradul avansat de deteriorare a vitrinelor frigorifice în care erau expuse spre vânzare produsele alimentare.

În urma controlului, cele 5 firme au fost amendate cu 140.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici