ANPC închide Hala veche Obor din Bucureşti şi amendează administratorul

Inspectorii ANPC au decis închiderea temporară a Halei vechi Obor din Bucureşti, cunoscută sub numele de „hala de peşte”, administratorul halei, CI-CO SA fiind amendat cu 30.000 de lei, informează autoritatea.

3190 afișări
Imaginea articolului ANPC închide Hala veche Obor din Bucureşti şi amendează administratorul

ANPC închide Hala veche Obor din Bucureşti şi amendează administratorul

Operatorul economic CI-CO SA, administratorul Halei Obor, a fost sancţionat cu 30.000 lei şi totodată a fost dispusă sancţiunea contravenţională complementară de oprire temporară a prestării de servicii şi a fost propusă măsura închiderii temporare pentru o perioada de pana la 6 luni, a informat autoritatea.

Inspectorii ANPC au efectuat duminică un control la hală, unde se comecializează carne, preparate din carne, precum şi produse nealimentare.

Taguri:
hala obor,
control,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici