#TrebuieSaRepornimBusinessul  Anul acesta, poţi vizita România cu numai 100 de lei. Iată cele mai bune oferte

  • 93% dintre turiştii care vizitează România sunt chiar români
  • Agenţiile au început să dezvolte mai multe oferte pentru turismul intern
  • Cu până în 200 de lei de persoană poţi să vizitezi Delta Dunării sau Transfăgărăşanul
3241 afișări
Imaginea articolului Anul acesta, poţi vizita România cu numai 100 de lei. Iată cele mai bune oferte

Anul acesta, poţi vizita România cu numai 100 de lei. Iată cele mai bune oferte

Pentru că cei mai mulţi turişti care vizitează România sunt chiar români, anul acesta agenţiile de turism au pregătit mai multe pachete pentru călătorii interne. Pincipalele destinaţii turistice sunt Delta Dunării, Transfăgărăşan, Moldova şi Bucovina, iar reţurile încep de la 100 de lei.

„Suntem pe locul întâi în Europa la ceva: la turismul intern, 93%. Suntem ţara cu turismul intern cel mai dezvoltat, ceea ce înseamnă atragerea în piaţa internă a celui mai mare număr de locuitori ai propriei ţări. Piaţa turistică românească este asigurată  în proporţie de 93% de cetăţeni români”, a declarat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere Marea Neagră într-o conferinţă de presă.

Noua ofertă pentru toamnă cuprinde circuite de o zi, diversificate, pentru Delta Dunării, Transfăgărăşan, Transalpina, Sighişoara - Viscri, Târgul de Crăciun de la Sibiu dai şi la Veliko Târnovo, Plevna - Ruse, realizate cu autocarul, la preţuri cuprinse între 109 şi 199 de lei/persoană, potrivit Hello Holidays.

Pentru o călătorie în Dobrogea, nordul Olteniei, Transfăgărăşan - Transalpina, la târgurile de Crăciun şi pe traseele Braşov - Cheile Bicazului - Neamţ, Cazanele Dunării – Herculane - Cascada Bigăr ori Sofia – Plovdiv plăteşti între 260 şi 355 de lei, până la finalul lunii iulie.

Momentan, premierul a anunţat că vom putea călători doar în localităţile învecinate, după 15 mai, iar hotelurile se vor putea deschide, dar nu şi restaurantele. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici