Anunţ Metrorex: Programul de circulaţie la metrou, de Ziua Naţională. Informaţii valabile în Bucureşti, de 1 Decembrie

  • Metrourile vor circula de Ziua Naţională conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători, anunţă Metrorex.
  • În mesajul transmis de Metrorex, compania urează „La mulţi ani” cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.
  • Începând cu 1 mai 2018 circulaţia trenurilor de metrou pe Linia M4 se desfăşoară în toate zilele săptămânii, la un interval de circulaţie de 11-12 minute.
1657 afișări
Imaginea articolului Anunţ Metrorex: Programul de circulaţie la metrou, de Ziua Naţională. Informaţii valabile în Bucureşti, de 1 Decembrie

În mesajul transmis de Metrorex, compania urează „La mulţi ani” cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Totodată, Metrorex informează că trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale pe toate magistralele.

Conform programului de circulaţie din zilele nelucrătoare şi sărbători legale afişat pe site-ul Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară între orele 5:00-23:00, cu menţiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din staţiile de capăt ale liniilor de metrou, iar la staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2 se aşteaptă transferul călătorilor între Liniile de metrou 1,3 si 2.

Începând cu 1 mai 2018 circulaţia trenurilor de metrou pe Linia M4 se desfăşoară în toate zilele săptămânii, la un interval de circulaţie de 11-12 minute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici