Anunţul ministrului Sănătăţii după ultima informare: ”Avel cel mai mic număr de cazuri pe 24 de ore de la începutul pandemiei”

Ultima informare oferită în urmă cu câteva ore de Grupul de Comunicare Strategică vine să confirme că România se află pe o pantă descendentă.

25749 afișări
Imaginea articolului Anunţul ministrului Sănătăţii după ultima informare: ”Avel cel mai mic număr de cazuri pe 24 de ore de la începutul pandemiei”
Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, spune că este cel mai mic număr de noi cazuri în interval de 24 de ore de la începutul pandemiei.
 
”Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei. Este cel mai mic număr de cazuri de persoane internate la terapie intensivă. Asta ne certifică faptul că suntem pe pantă descendentă. Urmează să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o. Consider că vom merge pe acest drum favorabil în continuare. După evaluarea pe 14 zile a măsurilor de relaxare puse în practică, având în vedere rezultatul pozitiv, ne aşteptăm la alt pachet de măsuri de relaxare în 15 iunie”, a declarat Nelu Tătaru pentru Digi24.
 
Până în acest moment, în România sunt 19.257 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar 13.256 de persoane au fost declarate vindecate şi externate. De la precedenta informare, au fost înregistrate 124 de cazuri noi de îmbolnăvire. La ATI sunt internaţi 160 de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici