Aparate de cale noi în staţia Ploieşti Sud pentru creşterea vitezei de circulaţie la 80 km/h

Vor fi montate 11 aparate de cale noi în staţia Ploieşti Sud, în perioada aprilie - august, ceea ce va duce la ridicarea restricţiilor de viteză şi la creşterea vitezei de circulaţie pe liniile directe de la 30 km/h la 80 km/h, anunţă CFR Infrastructură.

174 afișări
Imaginea articolului Aparate de cale noi în staţia Ploieşti Sud pentru creşterea vitezei de circulaţie la 80 km/h

Aparate de cale noi în staţia Ploieşti Sud pentru creşterea vitezei de circulaţie la 80 km/h

Sucursala Regională de Căi Ferate Bucureşti execută, în perioada aprilie - august, lucrări de suprastructură feroviară pentru montarea a 11 aparate noi de cale în staţia Ploieşti Sud.

Întregul proces tehnologic este executat în regie proprie cu personal de specialitate şi are drept scop oprimizarea gradului de siguranţă în exploatare, ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea vitezei de circulaţie pe liniile directe de la 30 km/h la 80 km/h, potrivit CFR Infrastructură.

Lucrările vor consta în demontarea aparatului de cale vechi, refacerea substratului căii, asamblarea aparatului de cale, lansarea în cale a schimbătorului, buraj mecanizat şi profilat piatra spartă. Scop constă în oprimizarea gradului de siguranţă în exploatare, ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea vitezei de circulaţie pe liniile directe de la 30 km/h la 80 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
circulaţie,
cfr,
viteză

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici