Video Apariţie surprinzătoare la ieşirea lui Mircea Negulescu de la Parchetul General. Andreea Cosma: M-am emoţionat

Deputatul Andreea Cosma a fost, joi, la o terasă în apropierea Parchetului General, acolo unde a fost audiat Mircea Negulescu, aceasta declarând că atunci când l-a văzut pe fostul procuror ieşind s-a emoţionat.

2445 afișări

"M-am întors cu spatele. M-am emoţionat. Păi, de ce mi-a făcut în viaţă. Mi-a stricat viaţa. Uite, că nu mai pot, tremur! (...) Sunt martorii mei la Parchet. Îmi tremură mâinile. Să spună cum mi-a stricat cariera, cum au vrut să mă aresteze, cum am pierdut sarcina. M-am emoţionat", le-a spus Andreea Cosma jurnaliştilor, după ce l-a văzut pe Mircea Negulescu ieşind din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Întrebată ce i-ar spune lui Mircea Negulescu, care tocmai trecuse pe lângă ea, Andreea Cosma a răspuns: "Nu am ce să îi spun!", precizând că a fost "neplăcut" să îl vadă.

Deputatul PSD Andreea Cosma a afirmat, în nenumărate rânduri, că Mircea Negulescu i-a făcut avansuri, iar atunci când le-a refuzat, fostul procuror a ameninţat-o că o va trimite la închisoare, odată cu tatăl său, Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, şi fratele său, fostul deputat Vlad Cosma.

Mircea Negulescu a fost audiat, joi, la Parchetul General, după ce, la începutul acestui an, fostul şef ANAF Sorin Blejnar a depus o plângere împotriva lui, dar a refuzat să facă declaraţii. Sorin Blejnar îl acuză pe fostul procuror de la DNA Ploieşti de purtare abuzivă în instrumentarea dosarului de corupţie deschis pe numele său, când a fost reţinut şi arestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici