Apple deschide un nou magazin în Marina Bay Sands. Cum va arăta construcţia

  • Pe 10 septembrie Apple îşi deschide cel mai nou magazin, în Marina Bay Sands, Singapore
  • Construcţia spectaculoasă are forma unui dom de sticlă plutitor
  • O echipă de 148 de oameni va inaugura magazinul cu numărul 511
430 afișări
Imaginea articolului Apple deschide un nou magazin în Marina Bay Sands. Cum va arăta construcţia

Sursă foto: www.apple.com

Peste două zile, Apple va deschide cel mai nou magazin, pe cel din Marina Bay Sands, Singapore. Construcţia spectaculoasă are forma unui dom de sticlă plutitor. Magazinul este construit din 114 piese de sticlă şi 10 piloni verticali de susţinere. Sticla va oferi un efect uniform de iluminare pe timp de noapte.

Pe lângă produsele disponibile în interior, magazinul va găzdui şi copaci. Inspirat de Panteon, în vârful cupolei va sta un oculos, care va oferi o rază de lumină captivantă pentru vizitatori.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici