Aproape 1.000 de plante de cannabis au fost găsite de poliţişti la locuinţele unor bărbaţi din Covasna | VIDEO

Aproape 1.000 de plante de cannabis au fost găsite la locuinţele unor bărbaţi din judeţul Covasna, care ar fi fost cultivate în luna martie 2018, două persoane fiind duse la audieri în urma unor percheziţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

244 afișări
Imaginea articolului Aproape 1.000 de plante de cannabis au fost găsite de poliţişti la locuinţele unor bărbaţi din Covasna | VIDEO

Aproape 1.000 de plante de cannabis, găsite de poliţişti la locuinţele unor bărbaţi din Covasna

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Covasna, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au fost ridicate aproape 1000 de plante de cannabis, descoperite la locuinţele unor bărbaţi din judeţul Covasna.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, au efectuat, la sfârşitul acestei săptămâni, două percheziţii domiciliare. Au fost vizate locuinţa şi reşedinţa unei persoane, de 64 de ani, bănuite de cultivare ilicită de plante de cannabis”, potrivit Poliţiei Covasna.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză ar fi cultivat, începând cu luna martie a acestui an, plante de cannabis.

”În urma cercetărilor şi a percheziţiilor, au fost descoperite două culturi outdoor de cannabis, fiind ridicate 959 de plante de culoare verde – olive şi seminţe de cannabis. Două persoane, de 64 şi 71 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri”, potrivit comunicatului de presă.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare fără drept a drogurilor de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici