Aproape 10 kilograme de cannabis, ascunse în rezervorul unei maşini, descoperite la Iaşi

Un bărbat a încercat să treacă din România în Republica Moldova cu aproape 10 kilograme de cannabis descoperite, de poliţiştii de frontieră din Iaşi, în rezervorul maşinii. Acesta, precum şi alte două persoane, implicate în transportul drogurilor, au fost reţinute.

1314 afișări
Imaginea articolului Aproape 10 kilograme de cannabis, ascunse în rezervorul unei maşini, descoperite la Iaşi

Aproape 10 kilograme de cannabis, ascunse în rezervorul unei maşini, descoperite la Iaşi

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au depistat, sâmbătă un bărbat care a încercat să scoată din ţară, spre Republica Moldova, aproape 10 kilograme de cannabis, în 47 de pachete, ascunse în rezervorul maşinii.

În aceeaşi zi, oamenii legii au fost depistaţi alţi doi bărbaţi, unul de 37 de ani, din Republica Moldova, şi altul de 41 de ani, cu dublă cetăţenie, româno-moldovenească, bănuiţi că au participat la transportul ilegal.

Anchetatori au descoperit şi confiscat telefoane mobile, diverse înscrisuri, precum şi un cântar de precizie şi un aparat de vidat cu urme de cannabis.

Cei trei bărbaţi au fost duşi la sediul BCCO Iaşi – Serviciul Antidrog, pentru cercetări, fiind reţinuţi de procurorul de caz.

Bărbaţii vor fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici