Aproape 200 de kilograme de carne şi preparate din carne, confiscate de poliţiştii din Timiş

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Timiş au confiscat aproape 200 de kilograme de carne şi preparate din carne, în urma unui control în trafic şi la sediul unei societăţi comerciale şi au dat o amendă în valoare de 6.000 de lei.

133 afișări
Imaginea articolului Aproape 200 de kilograme de carne şi preparate din carne, confiscate de poliţiştii din Timiş

Aproape 200 de kilograme de carne şi preparate din carne, confiscate de poliţiştii din Timiş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, în baza unor informaţii, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Lugoj, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 ani.

”În urma controlului, poliţiştii au constatat că bărbatul, administratorul unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Lugoj, transporta în autoturism 103 kilograme de carne, fără a deţine documente legale”, se arată în comunicat.

De asemenea, poliţiştii au făcut un control la sediul societăţii comerciale deţinute de tânărul şofer, unde au descoperit 84 de kilograme de carne şi preparate din carne pentru care nu au putut fi prezentate documente prevăzute de legislaţia sanitară veterinară în vigoare.

Poliţiştii au dat o amendă în valoare de 6.000 de lei, iar întreaga cantitate de carne a fost confiscată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici