Aproape 68.000 de kilograme de îngrăşământ de azot, depozitate necorespunzător

Poliţiştii din Timişoara au indisponibilizat până la finalul cercetărilor aproape 68.000 de kilograme de îngrăşământ de azot, depozitate într-un spaţiu neacoperit şi neasigurat pe raza localităţii Chevereşu Mare. Au fost deschise trei dosare penale.

2628 afișări
Imaginea articolului Aproape 68.000 de kilograme de îngrăşământ de azot, depozitate necorespunzător

Aproape 68.000 de kilograme de îngrăşământ de azot, depozitate necorespunzător

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Timiş au făcut vineri o acţiune pentru verificarea modului de deţinere şi păstrare a îngrăşămintelor folosite în domeniul agricol în localitatea Chevereşu Mare.

În urma verificărilor, au fost identificate 67.800 de kilograme de îngrăşământ de azot depozitate într-un spaţiu neacoperit şi neasigurat, fără a fi respectate condiţiile legale.

În cauză, au fost întocmite trei dosare penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de nesupravegherea şi neasigurarea depozitelor de deşeuri şi substanţe periculoase şi nerespectarea obligaţiei de
depozitare a îngrăşămintelor chimice numai ambalate şi în locuri protejate.

Întreaga cantitate de îngrăşământ a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici