Aproape 7.000 de yoghini au participat la spirala MISA de la Costineşti, într-o meditaţie specială pentru "acumularea de energii şi calităţi specifice tuturor celor 12 zodii"

Aproape 7.000 de yoghini MISA, mulţi dintre ei veniţi din străinătate, au participat, duminică, la Costineşti, la o meditaţie specială, având ca scop "acumularea de energii şi calităţi specifice tuturor celor 12 zodii". La eveniment, participanţii au fost aşezaţi alternativ, femei-bărbaţi.

2131 afișări
Imaginea articolului Aproape 7.000 de yoghini au participat la spirala MISA de la Costineşti, într-o meditaţie specială pentru "acumularea de energii şi calităţi specifice tuturor celor 12 zodii"

Aproape 7.000 de yoghini au participat la spirala MISA de la Costineşti, într-o meditaţie specială pentru "acumularea de energii şi calităţi specifice tuturor celor 12 zodii"

Potrivit Biroului de Presă al Mişcării MISA, la meditaţia specială de hiatus în spirală Yang, la care au participat aproximativ 7.000 de persoane din mai multe ţări, oamenii au fost aşezaţi în ordinea zodiilor, alternativ bărbat - femeie.

„Unii au venit special la Costineşti doar pentru a participa la această meditaţie. Participanţii sunt dispuşi în şiruri de câte 24 de persoane, alternativ bărbat-femeie, în ordinea zodiilor, iar şirurile sunt aranjate în formă de spirală, în sens invers acelor de ceas (sens Yang), începând din centru. Această dispunere în ordinea zodiilor permite fiecărui participant să beneficieze şi să acumuleze în fiinţa sa energiile şi calităţile specifice tuturor celor 12 zodii, pe care altfel le-ar putea asimila doar prin eforturi perseverente realizate pe o perioadă mai mare de timp, iar dispunerea în sens Yang permite asimilarea caracteristicilor specifice principiului masculin, solar, activ: dinamism, control, emisivitate, capacitate de acţiune, fermitate”, spun reprezentanţii MISA.

Conform sursei citate, o meditaţie în spirală Yang, chiar realizată în afara momentului de hiatus, „are o gamă largă de efecte benefice”, printre care ameliorarea stării de sănătate, încărcarea cu o energie binefăcătoare uriaşă, stare de pace lăuntrică profundă sau fericire, dar pot avea şi „experienţe spirituale de vârf, cum ar fi trăirea unei stări de comuniune cu Conştiinţa infinită a lui Dumnezeu”.

Reprezentanţii MISA au mai spus că există două momente de hiatus: primul, în jurul datei de 27 august, când Şcoala de yoga MISA realizează meditaţia specială în spirală Yang, iar al doilea moment este la echinocţiul de primăvară care încheie anul astronomic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici