Aproape nicio zi fără accidente rutiere GRAVE în România: Trei morţi şi şase răniţi, în această dimineaţă

O persoană a murit şi alte trei au fost răntie grav, luni dimineaţa, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac de pe marginea drumului, în comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Bacău.

4083 afișări
Imaginea articolului Aproape nicio zi fără accidente rutiere GRAVE în România: Trei morţi şi şase răniţi, în această dimineaţă

Ziua şi accidentul rutier grav în România: Un mort şi trei răniţi după ce un automobil a intrat într-un copac, în judeţul Bacău

Potrivit ISU Bacău, în urma accidentului din comuna Nicolae Bălcescu, o persoană a murit şi trei au fost rănite, fiind transportate la spital.

„Din cele patru victime, o persoană este decedată, iar trei victime sunt conştiente, prezentau fracturi de membre, fractură de bazin şi traumatism cranio-cerebral. Cele trei victime au fost preluate în vederea transportului la UPU Bacău”, au spus reprezentanţii ISU Bacău.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, prima ipoteză fiind că şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac de pe marginea drumului.

Doi morţi şi trei răniţi grav, după impactul dintre o maşină şi un TIR, în judeţul Argeş

Doi bărbaţi au murit şi trei au fost răniţi grav, luni dimineaţa, în urma impactului dintre un TIR şi o maşină, la ieşirea din Curtea de Argeş spre Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că în urma impactului dintre autotren şi o maşină, la ieşirea din Curtea de Argeş, trei persoane din cele cinci aflate în autoturism au rămas încarcerate.

După intervenţia echipajului de la descarcerare, două victime au fost scoase inconştiente.

Paramedicii au început manevrele de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, cei doi bărbaţi fiind declarat decedaţi.

Alţi trei bărbaţi au fost duşi cu ambulanţe SMURD şi SAJ la Spitalul din Curtea de Argeş, apoi au fost transferaţi la Spitalul de Urgenţă Piteşti.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici