Aproape un milion de lei pentru Zilele Clujului. 40.000 de lei merg pe pe focuri de artificii

  • De asemenea, 480.000 de lei sunt prevăzuţi pentru onorariile, masa şi cazarea artiştilor care vor cânta la Zilele Clujului.
  • Alte 200.000 de lei sunt alocate pentru scenă, sonorizare şi lumini.
  • Zilele Clujului aniversează, în acest an, 10 ani de la prima ediţie.
759 afișări
Imaginea articolului Aproape un milion de lei pentru Zilele Clujului. 40.000 de lei merg pe pe focuri de artificii

Aproape un milion de lei pentru Zilele Clujului. 40.000 de lei merg pe pe focuri de artificii

Aproape un milion de lei a fost aprobat de Consiliul Local Cluj-Napoca pentru organizarea Zilelor Clujului, eveniment care va avea loc în luna mai. Din aceşti bani, 40.000 de lei vor fi cheltuite pe focuri de artificii.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat, vineri, după şedinţa Consiliului Local că evenimentele de Zilele Clujului vor avea loc în luna mai, nefiind stabilită, încă, o perioadă exactă.

„S-a aprobat în Consiliul Local Cluj-Napoca alocarea sumei de 950.000 de lei pentru evenimentele care vor avea loc de Zilele Clujului, în luna mai, o perioadă exactă urmând să fie stabilită ulterior. Din această sumă, 40.000 de lei vor fi cheltuiţi pentru focurile de artificii, 60.000 de lei pentru jocuri de laser şi 70.000 de lei pentru video maping pe clădirile din zona centrală a municipiului”, au spus reprezentanţii Primăriei.

De asemenea, 480.000 de lei sunt prevăzuţi pentru onorariile, masa şi cazarea artiştilor care vor cânta la Zilele Clujului, alte 200.000 de lei fiind alocate pentru scenă, sonorizare şi lumini.

Zilele Clujului aniversează, în acest an, 10 ani de la prima ediţie.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici