Aproximativ 30 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un complex comercial din Vaslui

Aproximativ 30 de persoane care locuiesc într-un bloc situat deasupra unui complex comercial din Vaslui au fost evacuate, marţi seara, în urma unui incendiu care a izbucnit la parterul imobilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

309 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 30 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un complex comercial din Vaslui

Aproximativ 30 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un complex comercial din Vaslui

Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene, a declarat că incendiul a izbucnit la Galeriile „Select”, din Vaslui, situate la parterul unui bloc de locuinţe. Din cauza fumului dens, peste 30 de persoane din bloc au fost evacuate de pompieri.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu care a avut loc la Galeriile Select. Cauza incendiului este în curs de stabilire. În acest moment, focul a fost lichidat, însă am fost nevoiţi să evacuăm aproximativ 30 de persoane din imobilul în care se află galeriile, din cauza fumului", a spus căpitanul Petru Iftene.

Potrivit acestuia, nu au existat victime, iar focul s-a manifestat doar la parterul imobilului în care se află Galeriile "Select", persoanele evacuate fiind din apartamentele situate deasupra spaţiului comercial din Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici