7000 de persoane au participat la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula, primul cu distanţare socială. Amenzi pentru nepurtarea măştii

  • Aproximativ 7000 de persoane au participat la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula
  • Evenimentul s-a desfăşurat pentru prima dată pe parcursul a cinci zile, în perioada 12-16 august.
  • Participanţii au respectat distanţarea socială
  • Pentru nepurtarea măştii de protecţie s-au aplicat amenzi sau avertismente
234 afișări
Imaginea articolului  7000 de persoane au participat la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula, primul cu distanţare socială. Amenzi pentru nepurtarea măştii

Aproximativ 7000 de persoane au participat la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula

Măsurile de ordine publică şi sănătate au fost asigurate la Mănăstirea Nicula de peste 1.250 de jandarmi, poliţişti, pompieri, medici SMURD şi SAJ.

Numărul maxim de participanţi în Mănăstirea Nicula s-a înregistrat în 14 august, când au fost aproximativ 2.500 persoane.

Numărul total de pelerini care au afluit în cele 5 zile de desfăşurare a slujbelor religioase a fost de aproximativ 7.000 de persoane.

În total, au fost aplicate de jandarmi şi poliţişti 50 de amenzi în valoare de 54.120 de lei, din care 4 pentru nerespectarea legislaţiei privind prevenirea răspândirii coronavirusului.

De asemenea, în cele 5 zile, 33 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală la faţa locului dintre care o persoană a fost transportată la spitalul municipal Gherla cu traumatism cranio cerebral minor.

Pelerinii au participat la Hramul Mănăstirii Nicula cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului şi s-au rugat la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici