Arad: Cinci persoane la spital, după ce un autobuz şi un microbuz s-au ciocnit

Cinci persoane au fost transportate la spital, marţi după-amiază, în urma unui accident produs la ieşirea din oraşul arădean Curtici, după ce un autobuz în care se aflau 36 de pasageri s-a ciocnit cu un microbuz.

74 afișări
Imaginea articolului Arad: Cinci persoane la spital, după ce un autobuz şi un microbuz s-au ciocnit

Arad: Cinci persoane la spital, după ce un autobuz şi un microbuz s-au ciocnit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe DN 792 C, la ieşirea din oraşul Curtici spre localitatea Dorobanţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, pe marginea drumului staţiona un automarfar, care avea probleme tehnice, iar când şoferul microbuzului a încetinit pentru a încerca să-l depăşească a fost lovit din spate de un autobuz.

"În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în remorca automarfarului, iar cinci persoane din microbuz au fost rănite. O a şasea persoană a leşinat, probabil în urma unui atac de panică, dar nu a suferit răni", a declarat Ovidiu Liber.

Răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii spunând că au contuzii şi leziuni uşoare.

Potrivit poliţiştilor, în autobuz se aflau 36 de pasageri, iar în microbuz, 18 persoane.

Şoferul autobuzului ar putea fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, fiind considerat vinovat de producerea accidentului pentru că nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de vehiculul aflat în faţă, astfel că nu a putut frâna la timp pentru a evita impactul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici