Arad: Cinci persoane, rănite grav într-un accident pe DN 7. Traficul a fost blocat

Cinci persoane au fost grav rănite, duminică dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, în zona localităţii arădene Vărădia, traficul rutier fiind blocat în urma producerii accidentulu timp de aproximativ două ore.

690 afișări
Imaginea articolului Arad: Cinci persoane, rănite grav într-un accident pe DN 7. Traficul a fost blocat

Arad: Cinci persoane, rănite grav într-un accident pe DN 7 (Imagine: Shutterstock)

Accidentul a avut loc pe DN7 Arad – Deva, la kilometrul 467, în zona localităţii arădene Vărădia, unde un autoturism Volskwagen Golf în care se aflau cinci persoane, toţi bărbaţi, s-a izbit de un cap de pod.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, a declarat că accidentul de la Vărădia a avut loc pe fondul oboselii şoferului, care a adormit la volan, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un cap de pod, toţi cei cinci bărbaţi aflaţi în autoturism fiind răniţi.

Potrivit sursei citate, traficul a fost blocat timp de aproximativ două ore pe DN7, atât pentru cercetări, cât şi pentru că echipajele medicale sosite la faţa locului au decis să stabilizeze victimele înainte de a le transporta la spital.

La rândul său, şeful SMURD Arad, dr. Monica Puticiu, a declarat corespondetului MEDIAFAX că unul dintre răniţi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost evaluat la faţa locului şi a fost stabilizat, acesta având o leziune toracică gravă, dar şi alte leziuni ale organelor interne.

Ceilalţi patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Arad, fiind în curs de evaluare. Din primele investigaţii medicale s-a constatat că un pacient are leziuni la coloană, urmând ca şi acesta să fie transportat la Timişoara cu elicopterul SMURD, când aeronava se va întoarce la Arad după ce va fi transportat prima victimă. Ceilalţi trei pacienţi au diferite traumatisme şi lezuni externe, dar şi fracturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici