Arad: Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a luat foc într-o maşină în care se juca singură

O fetiţă în vârstă de trei ani, din oraşul arădean Curtici, este în stare gravă la spital, cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului, după ce a luat foc, sâmbătă după-amiază, într-o maşină în care se juca nesupravegheată, ea fiind salvată în ultimul moment de bunicul său.

209 afișări
Imaginea articolului Arad: Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a luat foc într-o maşină în care se juca singură

Arad: Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a luat foc într-o maşină în care se juca singură (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul postului de Poliţie Curtici, o fetiţă de trei ani a fost rănită grav, sâmbătă după-amiază, după ce a luat foc într-un autoturism parcat în faţa casei, în care se juca nesupravegheată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele informaţii reiese că autoturismul era pornit, pentru că bunicul fetiţei lucrase la motor, însă acesta nu a fost de faţă când a izbucnit incendiul.

În cele din urmă, bunicul a observat focul şi a scos copilul din maşină, solicitând o ambulanţă.

Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Managerul spitalului, Adrian Wiener, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că medicii sunt rezervaţi privind şansele de supravieţuire ale copilului.

"Fetiţa a ajuns la spital cu arsuri foarte grave, pe 60 la sută din suprafaţa corpului, şi a fost pusă sub ventilaţie mecanică. A fost transportată imediat la Timişoara, la Spitalul «Louis Ţurcanu», dar cu o ambulanţă, întrucât ceaţa nu a permis decolarea elicopterului SMURD. De acolo va fi transferată cu un avion la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Bucureşti", a spus Wiener.

Pompierii urmează să stabilească dacă incendiul a pornit de la un scurtcircuit sau de la o flacără.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care a fost rănită fetiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici