Arad: Focuri de armă trase de poliţişti pe autostradă pentru oprirea unor hoţi, unul fiind rănit

Poliţiştii arădeni au tras câteva focuri de armă pentru a opri un grup de hoţi care furau carburanţi pe Autostrada Arad-Timişoara, unul dintre suspecţi fiind rănit uşor la un picior.

133 afișări
Imaginea articolului Arad: Focuri de armă trase de poliţişti pe autostradă pentru oprirea unor hoţi, unul fiind rănit

Arad: Focuri de armă trase de poliţişti pe autostradă pentru oprirea unor hoţi, unul fiind rănit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Poliţiei Judeţene Arad, incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, când o patrulă de poliţişti a prins în flagrant trei persoane care furau combustibil din rezervorul unui camion parcat pe Autostrada Arad-Timişoara.

"În zona parcării de pe autostrada A1 la kilometrul 530, pe sensul de mers Arad-Timişoara, au fost prinse în flagrant trei persoane care sustrăgeau aproximativ 200 de litri de motorină din rezervorul unui autotren aflat în parcare. Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acţiunea poliţiştilor, s-a executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât aceştia au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la un picior", se precizează într-un comunicat al Poliţiei.

Cei trei suspecţi au fost identificaţi şi sunt din Timiş, fiind în vârstă de 20 de ani.

Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad, unde a fost pansat la picior, iar joi cei trei se află la audieri şi ar putea fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici