Arad: Locuinţe inundate şi maşini avariate de crengi şi copaci, în urma unei furtuni - FOTO

Locuinţe de pe mai multe străzi din municipiul Arad au fost inundate, în noaptea de duminică spre luni, în urma unei furtuni care a rupt şi copaci sau crengi, ce au căzut peste autoturisme şi cablurile reţelei de electricitate, provocând avarii.

907 afișări
Imaginea articolului Arad: Locuinţe inundate şi maşini avariate de crengi şi copaci, în urma unei furtuni - FOTO

Arad: Locuinţe inundate şi maşini avariate de crengi şi copaci, în urma unei furtuni (Imagine: Marian Buga/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipaje de pompieri au intervenit în oraşul Arad în urma numeroaselor apeluri la 112 făcute de locuitori ale căror case au fost inundate de o ploaie torenţială, în timp ce vijelia a provocat şi alte pagube după ce a rupt copaci şi crengi.

Pompierii au intervenit cu pompe pentru a evacua apa din locuinţe situate în mai multe cartiere, precum Micălaca, Vlaicu, Grădişte şi Aradul Nou, iar intervenţiile s-au încheiat luni dimineaţă.

În mai multe zone ale oraşului, crengi rupte de vijelie sau chiar copaci căzuţi au avariat autoturisme şi au rupt calburile reţelei de electricitate, generând pene de curent izolate. Avarii în reţeaua de alimentare cu energie electrică au fost înregistrate şi în localităţi de pe Valea Mureşului.

Autorităţile spun că urmează să facă un bilanţ al pagubelor provocate de furtună după ce vor primi informaţii şi de la primăriile din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici