Arad: Maşină de ridicat gunoiul, blocată într-o groapă după ce s-a surpat un drum

O maşină de ridicat gunoiul a fost blocată, joi, timp de câteva ore, pe o stradă din Arad, după ce s-a surpat drumul, fiind necesară intervenţia a două utilaje de mare tonaj pentru a scoate autospeciala din groapa adâncă de jumătate de metru în care rămăseseră înţepenite roţile.

97 afișări

Incidentul a avut loc pe strada Coloniştilor din cartierul Aradul Nou, unde au loc lucrări la reţeaua de canalizare.

Şoferul autoutilitarei de gunoi spune că la un moment dat drumul s-a surpat sub roţile maşinii, iar autovehiculul a rămas blocat în gropile care aveau o adâncime de aproximativ o jumătate de metru.

"Se pare că s-a surpat drumul. Autospeciala a fost scoasă cu ajutorul unei macarale care a ridicat-o şi a unei vole care a tractat-o în acelaşi timp", a declarat directorul companiei care ridică deşeurile în Arad, Ciprian Tripa.

Localnicii spun că în urma săpăturilor făcute de muncitori pentru realizarea reţelei de canalizare gropile au fost astupate cu pământ, lucrarea nefiind finalizată. În aceste condiţii, spun localnicii, drumul s-a mai surpat şi cu o maşină încărcată cu cărămizi.

După deblocarea autospecialei, operaţiune care a durat circa trei ore, gropile au fost astupate tot cu pământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici