Arad: O femeie şi doi copii, loviţi pe trecerea de pietoni de un microbuz; unul dintre copii a murit

O femeie şi doi copii au fost loviţi, sâmbătă seară, pe o trecere de pietoni de pe DN 7, în localitatea arădeană Bârzava, de un microbuz condus de un cetăţean ungar, unul dintre copii, în vârstă de un an, care se afla în braţele femeii, murind din cauza leziunilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

156 afișări
Imaginea articolului Arad: O femeie şi doi copii, loviţi pe trecerea de pietoni de un microbuz; unul dintre copii a murit

Arad: O femeie şi doi copii, loviţi pe trecerea de pietoni de un microbuz; unul dintre copii a murit (Imagine: Adriana Neagoe/mediafax Foto)

Un şofer ungar care conducea un microbuz este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce a lovit trei persoane pe o trecere de pietoni de pe DN 7, din localitatea arădeană Bârzava, una dintre victime, un copil de un an, pierzăndu-şi viaţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, o femeie traversa pe trecerea de pietoni împreună cu cei doi copii ai săi, unul în vârstă de un an, pe care-l ţinea în braţe, şi unul de patru ani, pe care-l ţinea de mână.

"În timp ce traversau regulamentar strada, cei trei au fost surprinşi şi loviţi de un microbuz cu numere de Ungaria", a precizat Camelia Tuduce.

Copilul de patru ani a scăpat fără răni, dar cel mai mic a murit după câteva ore la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, având numeroase leziuni interne.

Mama acestuia este internată în acelaşi spital, medicii afirmând că are mai multe fracturi, dar că este în stare stabilă.

Şoferul microbuzului este cercetat în stare de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici