Arad: Traficul pe DN 7, blocat din cauza unui accident, a fost reluat

Traficul pe DN 7, blocat, joi seară, în localitatea arădeană Căpruţa, după ce două autocamioane s-au ciocnit frontal, iar alte două TIR-uri care circulau în spatele acestora s-au lovit de cele din faţă, a fost reluat după aproximativ cinci ore de la producerea accidentului.

60 afișări
Imaginea articolului Arad: Traficul pe DN 7, blocat din cauza unui accident, a fost reluat

Cozi de maşini de circa zece kilometri pe DN7, unde patru TIR-uri au fost implicate într-un accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Traficul pe DN 7 a fost reluat în localitatea Căpruţa după ce Administraţia Drumuri Naţionale Arad a dus în zonă trei utilaje de mare tonaj care au tractat pe marginea drumului toate cele patru TIR-uri implicate în accident.

"Din păcate, am constatat că niciunul dintre cele patru autocamioane nu a mai pornit, astfel că operaţiunile de eliberare a carosabilului au durat neaşteptat de mult. TIR-urile avariate vor rămâne pe marginea drumului, până când circulaţia va reveni la normal şi se va epuiza coada de autoturisme, urmând ca pe parcursul nopţii să fie tractate în cele mai apropiate refugii de pe DN 7", a spus Gheroghe Balint, şeful AND Arad.

Potrivit acestuia, autocamioanele avariate nu încurcă circulaţia, întrucât au fost tractate pe marginea drumului, în afara părţii carosabile.

Din cauza traficului blocat s-au format cozi de maşini de aproximativ zece kilometri.

Traficul pe DN 7 a fost blocat, joi seară, în localitatea arădeană Căpruţa, după ce două autocamioane s-au ciocnit frontal, iar alte două TIR-uri care circulau în spatele acestora s-au lovit de cele din faţă, două persoane fiind rănite în urma accidentului.

Potrivit Poliţiei Rutiere Arad, cele două autocamioane circulau din sensuri opuse, iar unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, cele două autovehicule lovindu-se frontal.

În acelaşi timp, în spatele fiecăruia dintre cele două autocamioane circula un TIR, iar şoferii acestora nu au putut frâna la timp pentru a evita impactul, lovind remorcile.

Conform sursei citate, şoferii TIR-urilor care s-au ciocnit frontal au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Arad, iar medicii au afirmat că aceştia au suferit fracturi uşoare şi traumatisme care nu le pun viaţa în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici