Arad: Trei fraţi de un an, doi şi patru ani, internaţi după ce au băut ţuică şi s-au intoxicat

Trei fraţi din localitatea arădeană Craiva, de un an, doi şi patru ani, au fost internaţi în spital, joi, după ce s-au intoxicat cu alcool, ei găsind pe stradă o sticlă cu ţuică din care au băut.

67 afișări
Imaginea articolului Arad: Trei fraţi de un an, doi şi patru ani, internaţi după ce au băut ţuică şi s-au intoxicat

Arad: Trei fraţi de un an, doi şi patru ani, internaţi după ce au băut ţuică şi s-au intoxicat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Adrian Wiener, cei trei copii au fost aduşi cu o ambulanţă având simptome de intoxicaţie alcoolică.

“Este vorba despre trei fraţi, de unu, doi şi patru ani, doi băieţei şi o fetiţă. Cel de un an a avut o intoxicaţie mai severă, dar acum toţi sunt în stare bună şi rămân sub observaţie”, a declarat Wiener.

Copiii sunt din localitatea Craiva, iar mama lor a spus că au băut ţuică găsită într-o sticlă pe stradă. Conform mamei, fratele mai mare, de nouă ani, este cel care a găsit băutura şi le-a dat celor mai mici, fără ca el să bea.

Când au ajuns acasă, copiii s-au simţit rău şi aveau stare de somnolenţă, astfel că mama a solicitat o ambulanţă.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad au început o anchetă în acest caz.

“Familia este una săracă, dar cu toate acestea părinţii nu sunt cunoscuţi ca având antecedente de neglijare, abuz sau acte de violenţă împotriva celor patru copii. A fost începută o anchetă pentru a se stabili dacă se impun măsuri de plasament”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Vanina Vanci.

Dacă starea copiiilor va fi bună, medicii spun că vor fi externaţi vineri sau luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici