Arad: Un autobuz a lovit nouă maşini pe o stradă intens circulată. O femeie şi un copil au fost răniţi

Un autobuz în care se aflau mai mulţi muncitori a lovit nouă autoturisme, miercuri seară, pe o stradă intens circulată din Arad, o femeie şi un copil dintr-un taxi avariat fiind transportate la spital cu răni uşoare.

116 afișări
Imaginea articolului Arad: Un autobuz a lovit nouă maşini pe o stradă intens circulată. O femeie şi un copil au fost răniţi

Arad: Un autobuz a lovit nouă maşini pe o stradă intens circulată. O femeie şi un copil au fost răniţi (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Incidentul a avut loc pe strada Corneliu Coposu, una dintre cele mai circulate din Arad, după ce şoferul autobuzului a oprit pe marginea drumului pentru ca muncitorii aduşi din zona industrială a oraşului să coboare.

Potrivit martorilor, după ce o parte dintre muncitori au coborât, şoferul a pornit, apoi a accelerat brusc şi a pierdut controlul volanului, lovind pe rând nouă autoturisme de pe primele două benzi ale drumului.

Un autoturism Opel care se afla pe banda întâi şi care a fost primul izbit de autobuz a fost proiectat pe trotuar, după care a fost lovit un taxi în care se aflau şoferul, o femeie şi un copil. De asemenea, alte şapte autoturisme de pe banda a doua de circulaţie au fost avariate.

Femeia şi copilul din taximetru au fost transportaţi la spital, însă medicii au stabilit că au răni superficiale şi nu necesită internare, ei fiind mai mult speriaţi.

Şoferul autobuzului a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că a pornit cu frâna de mână, iar în timpul mersului a coborât frâna şi autobuzul ”a ţâşnit”. Şoferul riscă să fie cercetat penal pentru distrugere din culpă, pagubele provocate fiind de câteva mii de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici