Arădeanul peste care s-a surpat un mal de pământ şi salvat de pompieri după 8 ore a murit

Bărbatul în vârstă de 54 de ani din judeţul Arad, peste care luni s-a prăbuşit un mal de pământ în timpul unor lucrări, fiind scos după o intervenţie de opt ore a pompierilor, a murit la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

878 afișări
Imaginea articolului Arădeanul peste care s-a surpat un mal de pământ şi salvat de pompieri după 8 ore a murit

Arădeanul peste care s-a surpat un mal de pământ şi salvat de pompieri după 8 ore a murit

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul în vârstă de 54 de ani a murit marţi seara, fiind internat pe Secţia de Anstezie şi Terapie Intensivă.

În cursul zilei de miercuri, urmează să se realizeze autopsia, pentru a se stabili cauzele exacte ale morţii.

Surse medicale au afirmat că bărbatul peste care s-a prăbuşit un mal de pământ a ajuns la spital după ce a fost scos de pompieri după o intervenţie de opt ore, având o contuzie pulmonară şi un traumatism toraco-abdominal. Bărbatul a avut mai multe organe interne afectate ca urmare a presiunii pământului asupra corpului său.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă in rem.

De asemenea, şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad a început o anchetă şi face cercetări, fiind vorba despre un accident de muncă.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani fusese prins sub un mal de pământ, la o adâncime de aproximativ trei metri, luni, în timpul unor lucrări de extindere a reţelei de canalizare în localitatea Gurahonţ, din judeţul Arad. La locul intervenţiei s-au deplasat mai mulţi pompieri, care au reuşit să îl scoată pe bărbat în viaţă după opt ore. La misiune a participat şi fiul bărbatului, care lucrează în cadrul ISU Arad.

Taguri:
bărbat,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici