Arafat: 13 oameni au murit din cauza gerului în ultimele şase zile

Medicul Raed Afarat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că 13 persoane au murit, în intervalul 26 - 31 ianuarie, din cauza gerului, majoritatea lor fiind bătrâni căzuţi în stradă sau fără adăpost.

239 afișări
Imaginea articolului Arafat: 13 oameni au murit din cauza gerului în ultimele şase zile

Arafat: 13 oameni au murit din cauza gerului în ultimele şase zile (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit lui Arafat, printre cei decedaţi au fost însă şi persoane care, înainte de intrarea în hipotermie, consumaseră alcool.

Meteorologii au avertizat că ultimele zile ale săptămânii în curs vor fi geroase. Vineri, la ora 17.00, în Bucureşti, de pildă, erau -12 grade Celsius, la Bârlad, -18 grade, la Suceava, -16 grade, la Piatra Neamţ şi Galaţi, -15 grade, iar la Buzău şi Tulcea, -14 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici