Arafat: 40 de pacienţi din Spitalul Breaza, mutaţi într-un alt pavilion din cauza lipsei căldurii

Patruzeci de pacienţi din Spitalul Breaza au fost mutaţi dintr-un pavilion în altul din cauza lipsei căldurii, iar două ambulanţe au ajuns cu întârziere la pacienţi cu astm şi accident cerebral, din cauza zăpezii, a spus duminică ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, la videoconferinţa cu prefecţii.

227 afișări
Imaginea articolului Arafat: 40 de pacienţi din Spitalul Breaza, mutaţi într-un alt pavilion din cauza lipsei căldurii

Arafat: 40 de pacienţi din Spitalul Breaza, mutaţi într-un alt pavilion din cauza lipsei căldurii (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Este vorba despre 40 de pacienţi internaţi într-un pavilion al Spitalului din Breaza, judeţul Prahova, care au fost mutaţi într-un alt pavilion unde este mai cald. Totodată, au fost două situaţii în care ambulanţele au ajuns cu întârziere, dar acum cazurile au fost rezolvate", a declarat ministrul Sănătăţii la videoconferinţa cu prefecţii şi autorităţile publice locale.

Raed Arafat a precizat că o ambulanţă care a întârziat se deplasa spre Roşcani la un pacient cu astm şi o alta mergea spre Jigoreni la un pacient care suferise un accident cerebral. 

Ambii pacienţi au fost preluaţi de ambulanţe, a precizat pentru MEDIAFAX ministrul Sănătăţii.

Duminică dimineaţă, patru ambulanţe au fost blocate pe drumurile din trei localităţi ale judeţului Timiş, din cauza viscolului şi a zăpezii, ele neputând ajunge la cazurile la care au fost solicitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat, Sindia Vlaia, a declarat că două ambulanţe au fost blocate în zăpadă în localitatea Lovrin, o alta a rămas blocată pe un drum din Ieccea Mare, iar a patra a fost blocată în Sânmihaiu Român. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici