Arafat, despre cazul Timişoara: Au evacuat blocul. Cei evacuaţi vor fi duşi pentru investigaţii

Raed Arafat a declarat, pentru MEDIAFAX, după ce doi copii şi mama unuia dintre ei au murit după au prezentat simptomele unei intoxicaţii, că blocul a fost evaluat, iar locatarii vor fi duşi la spital pentru investigaţii. Persoanele care nu au simptome vor fi cazate în altă parte.

896 afișări
Imaginea articolului Arafat, despre cazul Timişoara: Au evacuat blocul. Cei evacuaţi vor fi duşi pentru investigaţii

Arafat, despre cazul Timişoara: Au evacuat blocul. Cei evacuaţi vor fi duşi pentru investigaţii

„S-a întrunit Comitetul. A fost folosită, se pare, o substanţă de deratizare. Au evacuat blocul, aceasta e decizia pe care au luat-o la nivelul Comitetului”, a declarat pentru MEDIAFAX Raed Arafat, şeful DSU şi secretar de stat în MAI.

Potrivit acestuia, toţi locatarii blocului au fost evacuaţi şi vor fi duşi la spital.

„Cei evacuaţi (locatarii, n.r) vor fi duşi pentru investigaţii (la spital, n.r). Nu ştiu câţi au fost duşi deja, iar cei care nu au simptome vor fi cazaţi în altă parte, nu se vor întoarce acasă până nu se rezolvă problema siguranţei lor în blocul respectiv”, a mai spus Raed Arafat.

Doi copii şi mama unuia dintre ei au murit la Timişoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicaţii. Alţi 3 copii sunt internaţi la spital. Primele date arată că blocul în care locuiesc cu toţii a fost deratizat recent.

Taguri:
arafat,
deratizare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici