Raed Arafat, despre explozia cazurilor de coronavirus din România şi întoarcerea la restricţii dure. „Situaţia nu este sub control”

  • Raed Arafat a declarat pentru TVR că bilanţul în creştere e un semnal de alarmă
  • Arafat: „Situaţia este încă într-o dinamică crescătoare, nu este sub control”
  • Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI insistă asupra respectării regulilor
4500 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat, despre explozia cazurilor de coronavirus din România şi întoarcerea la restricţii dure. „Situaţia nu este sub control”

Mediafax FOTO

Raed Arafat a vorbit la TVR despre explozia de cazuri de coronavirus din ţară, în urma bilanţului record anunţat sâmbătă. „Aceste date ne spun că situaţia este încă într-o dinamică crescătoare, nu este sub control.”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI  a mai spus că „apar focare, dar există şi transmitere comunitară foarte importantă. Sunt zone mai afectate în acest moment, dar asta nu înseamnă că celelalte sunt scutite, pot şi ele oricând să înceapă să aibă mai multe cazuri."

Arafat insistă asupra importanţei respectării regulilor de distanţare şi a recomandărilor specialiştilor pentru a limita transmiterea virusului. Oamenii nu trebuie să uite de purtarea măştii, evitarea locurilor aglomerate şi igiena mâinilor.

„Nimeni nu vrea să se întoarcă la restricţii, este discutată în acest moment intenţia resticţionării din nou, dar, ca să nu ajungem la acest lucru, trebuie să aplicăm regulile de distanţare şi de purtare a măştii, de evitare a contactului cu persoanele care au risc de transmitere", a declarat Raed Arafat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici