Arafat: Elicoptere SMURD din Bucureşti şi Craiova vor inteveni la urgenţele din judeţul Argeş

Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, miercuri, că elicoptere SMURD din Bucureşti şi Craiova vor interveni la urgenţele din judeţul Argeş, precizând, totodată, că Spitalul Judeţean din Piteşti a intrat pe lista celor 53 de unităţi medicale strategice.

254 afișări
Imaginea articolului Arafat: Elicoptere SMURD din Bucureşti şi Craiova vor inteveni la urgenţele din judeţul Argeş

Arafat: Elicoptere SMURD din Bucureşti şi Craiova vor inteveni la urgenţele din judeţul Argeş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Raed Arafat s-a întâlnit, miercuri, cu managerii şi directorii medicali ai unităţilor sanitare din Argeş, discuţiile vizând modul în care judeţul este deservit de elicoptere SMURD.

El a spus că la Craiova va exista un al doilea elicopter SMURD, astfel că judeţul Argeş va fi deservit de elicoptere SMURD din Bucureşti şi Craiova.

"Să nu uităm că Piteştiul a intrat în lista celor 53 de spitale strategice. Este un ordin emis în urmă cu două săptămâni, ce defineşte care sunt aceste spitale din ţară. În cel mult doi ani, Spitalul Judeţean din Piteşti trebuie să ajungă la un nivel 2A, ceea ce înseamnă că anumite competenţe, anumite probleme, trebuie rezolvate aici, şi nu transferate, ci mai degrabă Piteştiul sa primească din altă parte, iar toate forţele trebuie concentrate pe astfel de spitale, precum cel din Piteşti sau Ploieşti", a declarat Raed Arafat.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici