Arafat: Nu vor fi sărbători ca altădată

  • Raed Arafat a declarat că sărbătorile din acest an nu vor fi ca în decembrie 2019
  • Medicul îţi spune că orice persoană care îţi intră în casă aduce cu sine risc de infectare
  • Te sfătuieşte să petreci doar cu cei ai casei, fără familia extinsă, prieteni sau vecini
1180 afișări
Imaginea articolului Arafat: Nu vor fi sărbători ca altădată

Arafat: Nu vor fi sărbători ca altădată

Prieteni, vecini sau rude îndepărtate la aceeaşi masă de sărbători este un scenariu de care trebuie să uiţi anul acesta.

Raed Arafat spune că sărbătorile nu vor mai fi la fel ca în 2019. Nu de alta, dar orice persoană care îţi intră în casă te pune în pericol de infectare, chiar dacă este din familia extinsă.

„Nu vor fi sărbători ca altădată, nu putem să ne aşteptăm la sărbători ca şi în decembrie 2019... Dacă vor fi alte măsuri, asta nu am cum să prezic de acum, dar important e să sesizăm cu toţii că nu avem să avem o sărbătoare similară cu cea din 2019... Nu putem intra în casele oamenilor să spunem ce să facă. Asta  e pe răspunderea lor. Dacă tu vrei să sărbătoreşti cu încă două, trei familii ţi-ai crescut riscul mult de a te infecta”, a declarat şeful DSU.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici